23 de setembre de 2020 23/9/20

Un viatger aterra a València amb un milió d'euros en la maleta

Un viatger aterra a València amb un milió d'euros en la maleta - (foto 1)
  • Tres persones d'origen xinés han sigut denunciades per contraban

MÉS FOTOS
Un viatger aterra a València amb un milió d'euros en la maleta - (foto 2)

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d'infraccions de contraban en l'Aeroport de València, es va realitzar una inspecció en les maletes de tres passatgers procedents de la Xina, trobant-se en els seus equipatges al voltant d'un milió d'euros sense poder atestar la seua procedència.

Els passatgers de nacionalitat Xina, 2 homes i una dona, d'edats compreses entre els 38 i 79 anys, amagaven prop d'1.000.000 d'euros entre les pertinences del seu equipatge i van ser interceptats pel Destacament Fiscal de l'Aeroport de València.

Per aquests fets es va procedir a estenc acta-Denúncia a aquestes persones, com a suposats autors d'una infracció a la Llei de contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de manera permanent i d'aqueixa manera poder erradicar el va traficar de contraban i substancies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

Pujar