2 de desembre de 2020 2/12/20

El 25N Manises recorda a les 51 dones assassinades aquest any

El 25N Manises recorda a les 51 dones assassinades aquest any - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 25N Manises recorda a les 51 dones assassinades aquest any - (foto 2)

  Hui, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Manises, encapçalada per la regidora, Maria Irene Camps (Podemos) ha organitzat una concentració i posterior lectura d'un manifest per l'erradicació de la violència masclista al claustre de la Casa de Cultura de la ciutat.

  A l'acte, que ha comptat amb la presència de tots el membres de l'equip de govern municipal, s'ha fet homenatge a les 51 dones víctimes aquest any de la violència masclista. De manera simbòlica, els regidors i regidores han nomenat a totes i cada una de les dones assassinades les quals han sigut honorades amb 51 cadires buides i un llaç violeta a cada una. A més també s'ha utilitzat la font tant característica de l'edifici com a "Font dels desitjos" on les persones assistents han pogut depositar les seues reflexions sobre aquest dia i els seus desitjos per un futur més igualitari.

  L'Ajuntament de Manises ha aprofitat la commemoració d'aquest dia per a visibilitzar el pes que aquesta xacra té sobre la nostra societat, no només amb les víctimes mortals, sinó també amb la resta d'abusos que pateixen les dones de manera constant a la seua vida diària.

  Pujar