elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua el Pla de Renovació de Parcs i Jardins de Manises

Continua el Pla de Renovació de Parcs i Jardins de Manises - (foto 1)

    La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises fa un balanç positiu del Pla de Renovació de Pacs i Jardins que s’ha estat duent a terme durant aquesta passada legislatura.                         

    Actualment al parc Els Filtres de Manises s’han finalitzat les modificacions de la zona de jocs infantils de 0 a 3 anys  i el corresponent sòl de seguretat de l’àrea més pròxima a Casa Violeta. De la mateixa manera, i com ja s’ha fet als parcs Enric Valor, al de la plaça d’Espanya, José Vilar i el de Carmen Carpintero, a Els Filtres es millorarà la totalitat de les instal·lacions per tal de garantir un espai més agradable i accessible per als usuaris i usuàries.

    Per una altra banda, els pròxims projectes que ja estan en fase de licitació són els de renovació del parc de la plaça Vicente Barberà i el del passeig Joan Fuster.

    Segons el regidor de Medi Ambient en funcions de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, “el nostre compromís és continuar treballant per rehabilitar, progressivament, tots els parcs i jardins del municipi amb l’objectiu que la ciutadania puga gaudir d’aquestos espais públics a l’aire lliure”.

    Pujar