elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La XVII Setmana Taurina de Llíria presenta més de 20 actes

La XVII Setmana Taurina de Llíria presenta més de 20 actes
  • Els festejos se celebraran del 4 al 12 d'octubre

Llíria ja està preparada per a celebrar la dissetena edició de la Setmana Taurina, com a colofó a la Fira i Festes de Sant Miquel 2019. Els actes programats s'iniciaran demà dijous a Ca la Vila amb la presentació del cartell a càrrec del banderiller Luis Blázquez i el lliurament de premis de la Setmana Taurina 2018.

La programació d'enguany, que es desenvoluparà fins al pròxim 12 d'octubre, presenta més de 20 espectacles taurins que trauran al carrer un total de 19 animals braus, a més de celebrar quatre entrades de bous i cavalls, un ‘encierro’ de bous i un altre de vaques embolades, i el  nové concurs de ramaderies autòctones de la Comunitat Valenciana, entre altres activitats. 

Els festejos es realitzaran principalment entre la plaça Major i la plaça 9 d’Octubre. El cartell es tancarà amb els bous embolats de la Penya El Quiebro que celebra enguany el seu 20 aniversari. 

La Setmana Taurina està organitzada per la Federació de Penyes Taurines de Llíria, que agrupa 12 penyes de la localitat, i amb la col·laboració de l'Ajuntament edetà.

Pujar