5 de juliol de 2020 5/7/20

Turisme Llíria organitza la 6a edició d’EstiuejArte al mes d’agost

Turisme Llíria organitza la 6a edició d’EstiuejArte al mes d’agost - (foto 1)

  Llíria aposta, durant el mes d’agost, per convertir-se en un atractiu turístic, a través d’EstuiejArte. Per sisè any consecutiu, Turisme Llíria organitza este programa de visites gratuïtes que, igual que l’any passat, realitzarà rutes tant en castellà, valencià, anglès i francès.

  EstiuejArte arranca el dissabte 10 d’agost i, durant quatre caps de setmana consecutius, oferirà l’oportunitat al veïnat i, també, als turistes de visitar els principals monuments de Llíria i descobrir part de la història de la localitat, recorrent la ruta Llíria Històrica.

  Les vistes són totalment gratuïtes i començaran cada dissabte i diumenge, a les 11 hores, des de la Tourist-Info. Els dissabtes 10, 17, 24 i 31 d’agost; la ruta es realitzarà en castellà i valencià, mentre que els diumenges 11, 18 i 25 d’agost, la visita estarà disponible en anglès i francès.

  El recorregut d’EstiuejArte proposa un recorregut urbà, cultural i cronològic que, durant les seues dos hores de durada, visita els Banys Àrabs, la Muralla Medieval i l’Església de la Sang; per finalitzar a la plaça Major, amb la visita a Ca la Vila i a la façana de l’església de l’Assumpció, d’estil barroc.

  Per participar en les visites d’este programa, no cal fer una reserva prèvia; sinó que la inscripció es realitzarà el mateix dia de la visita a la Tourist-Info, situada al carrer Sant Vicent Ferrer, 19. Per a més informació, contactar amb Turisme Llíria al telèfon 962791522 o al correu electrònic touristinfo@lliria.es.

  Pujar