elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme Llíria organitza la 6a edició d’EstiuejArte al mes d’agost

Turisme Llíria organitza la 6a edició d’EstiuejArte al mes d’agost

  Llíria aposta, durant el mes d’agost, per convertir-se en un atractiu turístic, a través d’EstuiejArte. Per sisè any consecutiu, Turisme Llíria organitza este programa de visites gratuïtes que, igual que l’any passat, realitzarà rutes tant en castellà, valencià, anglès i francès.

  EstiuejArte arranca el dissabte 10 d’agost i, durant quatre caps de setmana consecutius, oferirà l’oportunitat al veïnat i, també, als turistes de visitar els principals monuments de Llíria i descobrir part de la història de la localitat, recorrent la ruta Llíria Històrica.

  Les vistes són totalment gratuïtes i començaran cada dissabte i diumenge, a les 11 hores, des de la Tourist-Info. Els dissabtes 10, 17, 24 i 31 d’agost; la ruta es realitzarà en castellà i valencià, mentre que els diumenges 11, 18 i 25 d’agost, la visita estarà disponible en anglès i francès.

  El recorregut d’EstiuejArte proposa un recorregut urbà, cultural i cronològic que, durant les seues dos hores de durada, visita els Banys Àrabs, la Muralla Medieval i l’Església de la Sang; per finalitzar a la plaça Major, amb la visita a Ca la Vila i a la façana de l’església de l’Assumpció, d’estil barroc.

  Per participar en les visites d’este programa, no cal fer una reserva prèvia; sinó que la inscripció es realitzarà el mateix dia de la visita a la Tourist-Info, situada al carrer Sant Vicent Ferrer, 19. Per a més informació, contactar amb Turisme Llíria al telèfon 962791522 o al correu electrònic touristinfo@lliria.es.

  Pujar