24 d’octubre de 2020 24/10/20
Campanya ‘Este Nadal regala un somriure’

NNGG de Llíria inicia la campanya solidària d'arreplega de joguets

NNGG de Llíria inicia la campanya solidària d'arreplega de joguets - (foto 1)
  • Els dies 3 i 10 de desembre s'arreplegaran els joguets en la seu del PP de Llíria en horari de 18 a 20 hores

Noves Generacions de Llíria inicia la tradicional campanya solidària ‘Este Nadal regala un somriure’. Per quint any consecutiu, s'arreplegaran joguets, llibres i material escolar en bon estat i s'entregaran a les ONG’s locals Cáritas i Siempre Contigo.

La presidenta de NN.GG. de Llíria i regidora del Consistori edetà, Cintia Urbano, hi ha assenyalat que “els jóvens populars iniciem un any més esta iniciativa solidària perquè cap xiquet es quede sense regals i vixca amb il·lusió estes dates tan assenyalades”.

Urbano ha explicat que “com tots els anys, les persones que desitgen participar podran depositar els joguets en la seu del PP de Llíria els dies 3 i 10 de desembre en horari de 18 a 20 hores” i ha afegit que “també s'instal·larà en la seu del PP de Llíria una vidriola solidària perquè aquelles persones que vullguen col·laborar puguen fer-ho ajudant en la compra de joguets nous”.

La presidenta dels jóvens populars ha animat a la ciutadania de Llíria a participar en esta iniciativa solidària i ha destacat que “accions com esta no sols permet que les famílies amb menys recursos visquen el nadal amb més il·lusió sinó que s'inculca entre els jóvens valors com la solidaritat, l'ajuda i la col·laboració”.

Pujar