22 d’octubre de 2020 22/10/20

El mercat ambulant de Llíria reprendrà la seua activitat el 28 de maig en una nova ubicació

El mercat ambulant de Llíria reprendrà la seua activitat el 28 de maig en una nova ubicació - (foto 1)
  • La mesura serà provisional fins que finalitzen les restriccions sanitàries

El mercat ambulant dels dijous a Llíria reprendrà la seua activitat el pròxim 28 de maig a la zona del carrer Pla de l'Arc. Este canvi ha sigut consensuat per unanimitat per tots els sectors implicats, Ajuntament, venedors i la federació local de comerç.

"Esta nova ubicació permetrà que isquen el 100% de les parades, amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, ja que fer-ho actualment a la plaça Major i els seus voltants, per l'estretor dels seus carrers, seria inviable per a complir amb els criteris de control i les distàncies mínimes exigides", ha explicat l'edil de Comerç, Joanma Miguel.

No obstant això, ha puntualitzat que esta situació del mercat "serà provisional mentre duren les restriccions establides per la crisi sanitària, per a tornar en el futur a la seua ubicació tradicional".

Les parades s'instal·laran en un ampli tram del carrer Pla de l'Arc i en el pàrquing situat a la zona. A més, se senyalitzaran les entrades i eixides per a accedir al recinte, així com les direccions per a la seua visita, i els clients també disposaran de dispensadors de gels hidroalcohòlics, entre altres mesures protecció.

D'altra banda, Joanma Miguel ha anunciat que, "quan siga possible, es faran accions de dinamització comercial al centre urbà, per a compensar la pèrdues que puguen tindre els comerços de la zona pel trasllat temporal del mercat".

Pujar