elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mancomunitat crega un espai de diàleg per a familiars de persones amb malaltia mental

La Mancomunitat crega un espai de diàleg per a familiars de persones amb malaltia mental
  MÉS FOTOS
  La Mancomunitat crega un espai de diàleg per a familiars de persones amb malaltia mental - (foto 2)

  La Mancomunitat Camp de Túria ha creat un espai de diàleg orientat a familiars de persones amb malaltia mental que servirà com a punt de trobada i acompanyament en el procés de la malaltia. L'objectiu d'aquesta iniciativa, denominada Familiarment, és oferir informació, orientar, construir solucions i sensibilitzar sobre temes relacionats amb la Salut Mental.

  Les xarrades seran conduïdes pel psicòleg del Programa de Rehabilitació per a Persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat, Paco Jareño, i es comptarà amb la participació d'altres professionals de l'àmbit de la Salut Mental.

  Aquestes trobades, que començaran el 30 de gener, tindran lloc els últims dimecres de cada mes, de 18 a 19:30h, en la seu de la Mancomunitat, a Llíria. Encara que està actuació està dirigida principalment a familiars, també pot assistir tots aquells que estiguen interessats en el tema.

  Aquesta acció s'emmarca dins del Programa de Rehabilitació per a Persones amb Malaltia Mental posat en marxa recentment des de la Mancomunitat, i en el si de la qual s'han habilitat dos recursos d'atenció psicosocial per a persones diagnosticades amb malaltia mental a Bétera i Vilamarxant, amb un espai per a 14 usuaris de la comarca en cadascun d'ells.

  Pujar