8 de juliol de 2020 8/7/20

L'Ajuntament de Llíria promociona l'envelliment saludable en les jornades "Majors Actius!"

  La Regidoria de Polítiques Inclusives i Igualtat de l'Ajuntament de Llíria ha organitzat per a la setmana del 7 a l'11 de maig les jornades "Majors Actius!".

  Esta iniciativa, que pretén promocionar un envelliment saludable, comptarà amb una variada programació d'activitats com la taula redona "Majors saludables i competents", la jornada esportiva "Cuidar el cos també compta", jocs cognitius "Exercim la ment, allarguem la vida", una ruta cultural pel patrimoni de Llíria als monuments accessibles per a persones amb diversitat funcional o actuacions musicals com el concert que oferirà la Banda UDP amb la participació de les seues nétes i néts músics.

  Les noves tecnologies també estaran presents en esta jornades, davall el títol "Maximitza el teu mòbil" els assistents podran aprendre a utilitzar d'una forma més òptima aplicacions com el WhatsApp.

  Esta setmana dedicada als més majors serà l'inici d'un programa estable, "Majors Competents", que es desenvoluparà durant tot l'any i que comptarà amb tallers relacionats amb la salut, les emocions i l'esport, i que, a més, promocionarà el voluntariat i l'autoestima a través de la figura del mentor/mentora.

  Per a la regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat, Vallivana Murgui, "tant les jornades d'esta setmana com els tallers i activitats que posteriorment es realitzaran, pretenen fomentar les relacions entre les diferents generacions i el que poden aportar-se entre si. Este factor procurarà la dignificació de la ciutadania en tots els cicles de la seua vida, la solidaritat i l'afecte, elements imprescindibles per a construir una societat més amable on totes les persones capiem. I per a conduir este element intergeneracional considerem que no hi ha millor llenguatge que el de la música".

  Pujar