elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria incrementa més d'un 75% les ajudes de mobilitat per a estudiants

L'Ajuntament de Llíria incrementa més d'un 75% les ajudes de mobilitat per a estudiants
  • Les persones beneficiàries podran rebre entre 170 i 100 euros corresponents a est curs 2018-2019

L'Ajuntament de Llíria destinarà enguany 16.000 euros per al programa de subvencions a la mobilitat de l'alumnat universitari, de cicles formatius de grau superior i de titulacions artístiques superiors o equivalents que cursa estudis presencials no inclosos en l'oferta docent dels centres de la localitat.

La regidora d'Educació, Carmen Feltrer, ha destacat que “hem incrementat en este exercici més d'un 75% el pressupost de la convocatòria, a la qual el 2018 vam dedicar 9.000 euros i es van poder beneficiar quasi cent estudiants”.

Així, les ajudes que podrà rebre l'alumnat en este curs 2018-2019 augmenten també. Les persones beneficiàries obtindran una subvenció màxima de 170 euros i un mínim de 100 euros, en funció de la seua renda econòmica.

Per a optar a esta convocatòria que contribuix a la despesa del transport dels joves que cursen els seus estudis fora del terme municipal, es requerix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el curs anterior almenys el 50% de les assignatures o crèdits, excepte per a l'alumnat de primer any acadèmic.

Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 12 de juny. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.

Pujar