19 de gener de 2021 19/1/21

La 3a edició de Llíria Escènica convertix els carrers del municipi en un gran escenari

La 3a edició de Llíria Escènica convertix els carrers del municipi en un gran escenari - (foto 1)

    Segons l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, esta tercera edició “suposa la consolidació  d’un projecte que iniciàrem fa 3 anys i que aposta per diversificar l’oferta cultural i d’oci de la nostra localitat. L’objectiu és convertir Llíria en un gran escenari que sorprenga tant al veïnat com als visitants i turistes”.

    Amb la celebració d’este festival de teatre, “l’Ajuntament de Llíria continua amb l’aposta per una programació d’activitats molt diversa durant tot l’estiu, en un moment en què la nostra localitat triplica el nombre d’habitants” ha reconegut Civera, responsable de l’àrea de Gestió Cultural.

    Tant és així, que Llíria Escènica 2019 agafarà el testimoni de la 20a Fira A Mos Redó, amb la representació de l’espectacle “Célula” de la companyia Subcielo, que servirà per tancar la fira gastronòmica i inaugurar esta mostra de teatre itinerant. Serà amb una doble representació, el diumenge 21 de juliol, a les 20 i a les 22 hores, en un espectacle que promet deixar bocabadat el públic assistent.

    La tercera edició del “Festival d’Arts Escèniques al carrer” oferix una àmplia i diversa oferta amb les actuacions de les companyies Capitán Maravilla amb la representació “El sorprenent Dave Wonderthing”, Nuc amb “Aigua”, Maria Andrés amb “Fràgil?”, Acrobàcia Mínima amb “Seu-te” i David Moreno & CIA amb “Flotados”. A més, la mostra se completa amb els espectacles itinerants “Aventura Medieval” de la companyia Drac Màgic Teatre i “Big Dancers” d’El Carromato; amb el concert de Dani Miquel “La vida és una festa” i amb l’espectacle de Dansa “InCom” de la companyia Dunatacà.

    Pujar