22 d’octubre de 2020 22/10/20

El PP denúncia que Civera suspenga el ple municipal per a “evitar les preguntes de l'oposició a la seua gestió”

  • La portaveu popular Reme Mazzolari advertix de que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE s'ha convertit en el més opac"

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha denunciat hui que l'alcalde Manolo Civera suspenga el ple municipal per a “evitar les preguntes de l'oposició”. Així, hi ha assenyalat que el primer edil “abusa del seu poder per a no complir amb les seues responsabilitats de donar compte de la seua gestió”.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en al·lusió a la suspensió del ple, sense motiu justificat, quan els regidors del PP van començar el torn de precs i preguntes. En este sentit, ha criticat que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE s'ha convertit en el més opac, perquè no sols intenta posar una mordassa als partits de l'oposició, sinó que a més utilitza de manera torticera les institucions publiques”.

La portaveu popular ha lamentat la “incapacitat” de l'alcalde Manolo Civera de buscar l'enteniment alhora que ha advertit que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE està més pendent a buscar les martingales polítiques per a no donar compte de la seua gestió que de treballar per les necessitats de la ciutat de Llíria”.

Així mateix, la dirigent popular ha instat Civera a “deixar la seua actitud dictatorial i advoque pel diàleg amb els portaveus de tots els grups polítics perquè el debat polític es realitze amb totes les garanties”. “És inconcebible que la ciutadania no puga seguir el debat en el ple o les respostes a les seues preguntes que fan arribar als distints grups polítics perquè a l'alcalde no li abellisca continuar”, ha afirmat.

Igualment, ha afirmat que “les decisions impositives i l'atropell a què estan sent sotmesos els partits de l'oposició per part de l'alcalde socialista no té precedents: suspensió del ple sense justificació, plens telemàtics a pesar que ja no estem confinats, imposició de preguntes en bateria i ara ens fan arribar un canvi de reglament en què pretenen limitar a dos el nombre de mocions per grup”.

Finalment, Mazzolari ha recordat que “el Grup Municipal del PP compta amb nou regidors, som el grup més nombrós i el partit més votat en les últimes eleccions, el que més mocions, iniciatives i preguntes realitza i que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE intente limitar el nostre treball de fiscalització evidència que no estan a l'altura del que mereix Llíria”.

Pujar