elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una delegació municipal visita la Cooperativa Vinícola

Una delegació municipal visita la Cooperativa Vinícola

  Una delegació de l'Ajuntament de Llíria, encapçalada per l'alcalde Manolo Civera, va realitzar una visita institucional a la Cooperativa Vínicola de Llíria. Els càrrecs municipals van ser rebuts pel president de l'entitat agrícola, José Feltrer, i la seua junta rectora, en esta trobada de treball que va servir per a mostrar-los les instal·lacions situades a la carretera d'Alcublas i els resultats de les distintes campanyes frutícoles que duen a terme. 

  José Feltrer va destacar que, el 2016, la Cooperativa “va contractar a més de 400 persones en plena campanya i manté una mitjana anual de 184 treballadors. A més, actualment estem exportant a més de 30 països d'Europa, Amèrica i Àsia”.

  L'entitat compta amb 1.100 hectàrees de camps productius. En els últims cinc anys s'han reconvertit una mitjana de 70 hectàrees anuals, de les que 150 corresponen a noves varietats de cítrics més rendibles i 200 a diversos fruiters com a caquis, magranes, albercocs i alvocats.

  Només en l'últim exercici comptable va facturar 15 milions d'euros i va comercialitzar més de 25.000 tones de cítrics i 1.000 de fruites, encara que el president de la Cooperativa va anunciar que “en els pròxims cinc anys es té previst arribar a les 10.000 en fruiters”. 

  L'alcalde Manolo Civera va ressaltar “el paper de la Cooperativa de Llíria com a centre ocupador al municipi i amb presència també internacional amb les seues exportacions”. De la mateixa manera, va voler mostrar el suport de l'Ajuntament a “l'activitat i les iniciatives de reconversió del sector agrícola, que té una gran importància en la nostra economia local”.

   

  Pujar