23 de setembre de 2020 23/9/20

El PP critica que l'estand de Llíria en Fitur estiga “desatés”

El PP critica que l'estand de Llíria en Fitur estiga “desatés” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP critica que l'estand de Llíria en Fitur estiga “desatés” - (foto 2)

  La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha criticat hui que l'estand de Llíria en Fitur 2017 estiga desatés i ha lamentat la "falta de compromís" del Govern de Civera en matèria de turisme.

  Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a l'absència de representant del Govern municipal en l'estand de Llíria en Fitur, un dels aparadors més importants del turisme internacional. Esta fira se celebra del 18 al 22 de gener en les instal·lacions del recinte firal d'IFEMA.

  La portaveu popular ha lamentat que "davant de la visita de les autoritats, Llíria ha donat una imatge d'abandó al no haver-hi cap representant del Govern de Manolo Civera per a mostrar tot el que pot oferir la nostra ciutat, a més d'aprofitar esta cita per a reivindicar majors ajudes per a impulsar el nostre patrimoni historicoartístic".

  De la mateixa manera, Mazzolari ha recordat que "amb els Governs del PP aconseguim que Llíria estiguera present en Fitur per a promocionar el nostre turisme patrimonial i cultural així com la nostra gastronomía" i ha afegit que "és incomprensible que es deixe l'estand de Llíria sense cap persona que atenga als visitants, un fet que posa en evidència la nul·la valoració que fan els socialistes a cites d'esta importància".

  La també presidenta dels populars edetans ha lamentat que "des que els socialistes governen a Llíria, la nostra ciutat no ha aconseguit ajudes rellevants per al nostre patrimoni, per la qual cosa no és de rebut que en esdeveniments importants com el de Fitur, en la que tenen accés als representants polítics en les distintes administracions, no estiguen presents per a reivindicar subvencions per a recuperar el nostre patrimoni històric, tan present en la nostra ciutat i que turísticament és clau".

  Pujar