22 d’octubre de 2020 22/10/20

La presentació de la Reina i les Dames dóna inici a les festes de la Segregació

La presentació de la Reina i les Dames dóna inici a les festes de la Segregació  - (foto 1)
  • L'acte és el punt de partida de la celebració del trenta-tercer aniversari de la seva independència que culminarà el proper dilluns 25

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes de la Segregació 2018 - Presentación Reina
Les Alqueries - Festes de la Segregació 2018 - Presentación Reina
MÉS FOTOS
La presentació de la Reina i les Dames dóna inici a les festes de la Segregació  - (foto 2)
La presentació de la Reina i les Dames dóna inici a les festes de la Segregació  - (foto 3)
La presentació de la Reina i les Dames dóna inici a les festes de la Segregació  - (foto 4)
La presentació de la Reina i les Dames dóna inici a les festes de la Segregació  - (foto 5)

Les festes de la Segregació de les Alqueries ja han donat el seu tret d’eixida. En l'any en què es compleix el trenta-tercer aniversari de la independència de Vila-real, el ja tradicional llançament de coets i el volteig de campanes han tornat a assenyalar l'inici de la tan esperada celebració.

No obstant això, si hi ha un acte que ha aconseguit captar l'atenció de tots els veïns, com de costum, és la presentació de la Reina i Dames de les Festes. Ahir a la nit la plaça Major va ser testimoni de l'inici del regnat d'Imma Fornet que, amb les seues sis dames -Vanessa Gargallo, Àngela Gil, Andrea Verdegal, Marta Capella, Alba Lozano i Laura Capella-, serà la protagonista i la cara més visible d'aquesta setmana llarga de festes.

En l'esdeveniment conduït per Paula Ros i Beatriz Muñoz, a més del solemne acte de presentació, els veïns van poder gaudir d'una actuació del cantant alquerier Manuel Valero, que va exercir com a mantenidor.

Sens dubte, les festes de la Segregació no poden començar de millor manera, però açò és només el principi. Per davant encara queden 10 dies en què les Alqueries del Niño Perdido es caracteritzarà per la multitud d'activitats que hi ha programades. Per ara, aquesta nit de dissabte els veïns estan cridats al sopar de 'pa i porta' en el recinte del mercat i a gaudir de la música del grup Divina 's Pop i l'orquestra Atzar.

Pujar