23 de setembre de 2020 23/9/20

Les Alqueries presenta un programa amb activitats per a tots els públics

  • Com a novetats destaca el primer concurs de Autos Locos que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Penya Pipats

L'Ajuntament de les Alqueries ha presentat un programa amb més de 60 actes per a les festes en honor a la Mare de Déu del Niño Perdido que se celebraran a partir del 30 de setembre i fins a l'11 d'octubre. La regidora de Festes de la localitat, Lorena Maure, ha destacat “que entre les més de 60 activitats trobem esdeveniments per a tots els públics i per a tots els gustos. Cal destacar actes com el concurs d'Art Urbà, la Ginkana per a penyes o el tancament infantil, així com els tradicionals actes per a la tercera edat que enguany se celebraran en dilluns”.

Com a novetat, Maure va voler destacar la baixada de Autos Locos per a penyes que ha organitzat l'Ajuntament de les Alqueries i que ha comptat amb la col·laboració de la Penya Pipats, en el seu 25 aniversari. “És una activitat que pensem que pot ser molt divertida i que hem volgut introduir en el programa. A més, volem agrair la col·laboració de la Penya Pipats perquè s'han bolcat perquè tot isca bé”.

Així mateix, la regidora va voler destacar els actes taurins, que començaran amb un tancament de sis bous el dissabte 1 d'octubre a les 12:30 hores. Enguany, l'Associació Joventut Taurina de les Alqueries ha patrocinat un d'aquests bous. Aquests mateixos animals seran els que s'exhibiran durant la setmana de festes juntament amb dos bous més que patrocina l'Associació de Penyes de la localitat. A més, en el programa festiu trobem actes de diversa índole com el Dia de la Bici, la nit de paelles, la festa de disfresses, el sopar de ‘pa i porta’ o la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu del Niño Perdido que organitza la Penya Kin Folló.

Lorena Maure va voler “convidar a totes les veïnes i els veïns a que participen de les festes amb civisme i que hi haja respecte i paciència. Tenim una gran quantitat d'actes pensats perquè puguen gaudir d'aquests festejos, però no volem deixar de convidar a la gent d'altres municipis a que ens visite durant aquests dies i puga comprovar de primera mà el caràcter acollidor de les i els alqueriers”. I finalment, la regidora va voler agrair als patrocinadors dels esdeveniments i del programa de festes “la seua col·laboració perquè la setmana de festes es duga a terme, a la gran quantitat de penyes i persones voluntàries que participen o col·laboren en l'organització dels actes, així com als treballadors municipals que redoblen els seus esforços en aquests dies”.

Pujar