17 de novembre de 2019 17/11/19

Cs de Les Alqueries critica que el bipartit s'haja tornat a pujar el sou per segona vegada aquesta legislatura

Cs de Les Alqueries critica que el bipartit s'haja tornat a pujar el sou per segona vegada aquesta legislatura - (foto 1)
  • El portaveu, Francisco Vicent, assegura que "l'equip de Govern no té projecte ni futur per a la localitat"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Les Alqueries, Francisco Vicent, ha criticat que "el matrimoni de conveniència format per PSOE i Compromís s'haja tornat a pujar el sou per segona vegada durant aquesta legislatura". "En l'últim ple tots dos partits van acordar incrementar-se els salaris en un 15 per cent, la qual cosa sumat a l'increment anterior ens situem en una pujada aproximada al 40%", ha explicat el regidor, qui ha lamentat que "aquesta, de moment, siga l'única prioritat per a la localitat, buscar el seu propi benefici econòmic". 

Així, Vicent ha destacat que "sabem que aquest pacte no té futur perquè els precedents parlen per si sols i a més segueixen sense tindre cap projecte per al municipi". "Probablement el següent pas és l'obertura d'una Oficina de Control del Valencià, exigència de Compromís des de la legislatura passada i que permetrà col.locar a algun afí per 60.000 euros", ha assenyalat l'edil i, en aquest sentit, ha  recordat que "el PSOE  va vetar qualsevol diàleg amb Cs i va preferir tirar-se en braços dels nacionalistes directament". "No obstant això, des de Cs ara podem entendre perquè se'ns va rebutjar ja que la nostra prioritat no són els sous ni els 'enxufats', són els veïns de Les Alqueries i el seu benestar", ha postil·lat el portaveu.

ocultar
Cs de Les Alqueries critica que el bipartit s'haja tornat a pujar el sou per segona vegada aquesta legislatura
Pujar