6 de juny de 2020 6/6/20

PP: "La Vall d'Uixó perd una subvenció de 300.000 euros"

PP: "La Vall d'Uixó perd una subvenció de 300.000 euros" - (foto 1)

  "El tripartit de Tania Baños ha perdut una subvenció de 300.000 euros per a la peatonalització de la plaça del Centre de la Vall d'Uixó, segons apareix publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana del passat 4 de setembre".

  El president del Partit Popular de la Vall d'Uixó, Óscar Clavell, ha assegurat que "amb aquesta nova subvenció perduda per part del tripartit de PSOE, EU i Compromís, estem davant un degoteig constant d'ajudes que no arriben a la Vall d'9Uixó per la falta de ganes de treballar i de lluitar per la nostra ciutat i pels vallers".

  Per a Clavell, "açò ocorre perquè el govern de Tania Baños està pensant en altres coses supèrflues, estèrils i inútils per a la Vall d'Uixó".

  Els populars denuncien que Tania Baños i els seus socis de govern "han vingut per a derrocar creus, pintar banquets i canviar noms de carrers perquè no els agraden. I han vingut a fer coses que no beneficien per res als interessos generals dels vallers".

  I amb açò, "l'alcaldessa està a milers de quilòmetres de la Vall d'Uixó perquè poc li interessa la nostra ciutat. Espere que almenys li arriben aquestes notícies i li done un poc de vergonya".

  "Cal recordar que en els últims mesos, el tripartit ha deixat passar diverses ajudes per a les bandes de música que van actuar en l'ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats durant les falles, dues subvencions per a les festes patronals de Sant Vicent Ferrer i la Sagrada Família i Santíssim Crist, per al foment del valencià, obres hidràuliques, de polítiques inclusives, per a l'arxiu municipal, camins rurals i turisme".

  Pujar