elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó honrarà a la Sagrada Família amb una ofrena solidària i el tridu religiós

La Vall d'Uixó honrarà a la Sagrada Família amb una ofrena solidària i el tridu religiós
  • Durant el dissabte 10 d'octubre i el diumenge 11, Festivitat de la Translació, s'arreplegaran en la parròquia del Sant Ángel aliments per a les persones necessitades

MÉS FOTOS
La Vall d'Uixó honrarà a la Sagrada Família amb una ofrena solidària i el tridu religiós - (foto 2)
La Vall d'Uixó honrarà a la Sagrada Família amb una ofrena solidària i el tridu religiós - (foto 3)
La Vall d'Uixó honrarà a la Sagrada Família amb una ofrena solidària i el tridu religiós - (foto 4)

En un any normal, la Vall d'Uixó estaria immersa en les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist. El dissabte seria el dia del bou i multitud de valleros i afeccionats s'amuntegarien en el recinte per a gaudir d'un festeig molt arrelat en la localitat.

No obstant això, el covid ha colpejat les il·lusions de la comissió, la reina i les dames d'honor i de tota una ciutat que està veient els seus carrers buits de festejos taurins, música, fires, desfilades…

Malgrat la situació de pandèmia, la comissió ha organitzat una programació per a rendir honors als seus patrons, respectant sempre les mesures de seguretat i higiene. Així, el dissabte 10 d'octubre i el diumenge 11, Festivitat de la Trasladación, en horari de demà i de vesprada s'arreplegaran en la parròquia del Sant Ángel aliments per a les persones necessitades.

Durant els dies 11, 12 i 13 tindrà lloc el tridu que començarà amb la missa solemne de la Trasladación del Santíssim Sagrament i processó claustral en la parròquia del Sant Ángel a les 19 hores.

El dilluns 12, solemnitat de la Sagrada Família, es realitzarà en els exteriors de l'ermita dels patrons la santa missa i a la vesprada, a les 19 hores, la tradicional processó de la Sagrada Família.

El tridu finalitzarà el dimarts 13, amb la missa en honor al Santíssim Crist, en la parròquia del Sant Ángel a les 19 hores. No obstant, este any no elixir en processó la imatge del Santíssim Crist.

Cal assenyalar que aquesta missa coincidirà amb la missa de les festes del Santíssim Crist del Calvari, del barri Carbonaire, prevista també a les 19 hores del dimarts 13 d'octubre.

Pujar