25 de setembre de 2020 25/9/20

El PP de la Vall d’Uixó exigeix millores en la pista d'atletisme Vicente Arzo

El PP de la Vall d’Uixó exigeix millores en la pista d'atletisme Vicente Arzo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP de la Vall d’Uixó exigeix millores en la pista d'atletisme Vicente Arzo - (foto 2)

  El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha presentat una moció que es debatrà en el ple de demà perquè el govern municipal realitze enguany les millores necessàries en la pista d'atletisme perquè els esportistes puguen gaudir d'unes instal·lacions en condicions i practiquen el seu esport amb total seguretat.

  La portaveu adjunta dels populars, Gema Domínguez, ha assegurat que “en la nostra moció demanem al tripartit que consigne en els pressupostos municipals de 2018 la quantitat necessària per a arreglar i endreçar la pista municipal d'atletisme Vicente Arzo i que aquestes obres es duguen a terme durant enguany”.

  Domínguez ha explicat que “és necessari instal·lar de nou el sòl sintètic que com es pot comprovar té molts solcs”. Per a la portaveu adjunta del PP, “els nostres esportistes es mereixen unes instal·lacions en condicions perquè practiquen l'esport de forma digna i no en precari”.

  Cal recordar que l'última gran actuació en la pista d'atletisme es va realitzar en 2010, sent alcaldessa Isabel Bonig. Amb una inversió de 300.000 euros es va alçar i es va asfaltar la pista, es va cobrir de sòl sintètic, es va instal·lar una gàbia per a llançament de platet, així com les bases per al llançament de disc i pes. Gràcies a aquesta actuació, el govern del Partit Popular va aconseguir l'homologació de la pista per part de la Real Federació Espanyola d'Atletisme.

  No obstant açò, amb els últims canvis fets pel tripartit de PSOE, EU i Compromís amb el camp de rugbi “no sabem si la pista d'atletisme compleix les condicions que exigeix la Real Federació Espanyola d'Atletisme per a la seua homologació”. En aquest sentit, Domínguez ha assenyalat que “hem preguntat per compareixença si la pista segueix homologada, però encara no hem rebut cap resposta".

  Pujar