Castellano

Una tennista de la Vall d'Uixó gana el torneig de joves promeses David Ferrer

• Valentina Salvador del Club de Tennis Uxó es va alçar amb el primer lloc

La jove tennista de la Vall d'Uixó que entrena en el Club de Tennis Uxó, Valentina Salvador, ha guanyat el torneig de joves promeses David Ferrer, celebrat a València.

Valentina Salvador porta jugant des dels 4 anys i als seus catorze anys, amb una dècada a la seua esquena, comença a collir èxits i reconeixements al seu esforç i dedicació esportiva. Cal recordar que en 2021 es va proclamar campiona de dobles de la Comunitat Valenciana en la categoria d'infantil.

Així mateix, al setembre d'aquest any 2022, Valentina Salvador, amb l'equip espanyol, s'ha proclamat campions del torneig Champion Bowl internacional celebrat en Umag (Croàcia).

Valentina Salvador

Com a novetat, enguany el torneig s'inclou en el Circuit Provincial de València.

El Club de Tennis València ha organitzat el mes d'octubre passat el XVII Torneig Joves Promeses David Ferrer, convocant a les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet masculines i femenines.

Aarón Vethokin, subcampió en categoria sub-10

D'altra banda, el mes d'octubre passat es va celebrar una nova prova del circuit d'aficionats en SCUDE, en el qual un dels jugadors del Club de Tenix Uxó, Aaron Vethokin, es va proclamar subcampió en categoria sub 10.