elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una tempesta deixa sis litres en la Vall i inunda la nova obra d’accés al barri Carmaday

Una tempesta deixa sis litres en la Vall i inunda la nova obra d’accés al barri Carmaday - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Una tempesta deixa sis litres en la Vall i inunda la nova obra d’accés al barri Carmaday - (foto 2)
  Una tempesta deixa sis litres en la Vall i inunda la nova obra d’accés al barri Carmaday - (foto 3)
  Una tempesta deixa sis litres en la Vall i inunda la nova obra d’accés al barri Carmaday - (foto 4)

  El caos es va apoderar ahir del barri Carmaday, en la Vall d’Uixó, després que una tempesta descarregara sis litres per metre quadrat i inundara les obres d'accés al barri, que van finalitzar fa menys d'un mes. La portaveu adjunta del Partit Popular, Gema Domínguez, ha assegurat que “les pluges van deixar ahir el barri Carmaday totalment inundat, amb les voreres anegades i els vehicles amb les rodes pràcticament cobertes per l'aigua el que suposa un perill per al tràfic”.

  L'edil ha assenyalat que “els veïns, impotents de veure el que estava passant després d'un mes de finalitzar les obres, ens van fer arribar fotografies i vídeos de la situació en el Carmaday”. Gema Domínguez ha destacat la “preocupació” dels veïns perquè si açò ocorre amb sis litres de pluja, es pregunten què pot passar si hi ha una tempesta més intensa en la Vall d’Uixó. “Els mateixos veïns han qualificat de nyap i vergonya el que ahir va passar al barri per culpa de les obres”.

  Així, des del PP exigeixen a l'alcaldessa Tania Baños “solucions perquè els veïns del barri Carmaday tinguen una vida normalitzada i puguen usar les voreres de manera normal quan ploga”. Per açò, “demanem a l'alcaldessa que exigisca a la Conselleria que adapte les obres perquè les inundacions no es tornen a produir”.

  Gema Domínguez ha recordat que aquestes obres han tingut en peus de guerra als veïns i empresaris des del primer moment. “Ens van comunicar que les obres no coincideixen amb el projecte que els va presentar l'alcaldessa; i els empresaris van haver de recórrer a els serveis d'un jurista perquè veien amenaçada la viabilitat dels seus negocis per les obres”.

  Després de moltes queixes, “les obres van ser rectificant-se a colp d'escrit, a colp de proposta i a colp de les rodes de premsa del PP. Es feien i desfeien les obres, mentre els veïns mostraven la seua desil·lusió i la seua impotència”.

  Cal assenyalar que el PP va sol·licitar còpia de l'informe tècnic i de la policia sobre aquestes obres i no ha sigut facilitat pel tripartit.

   

  Pujar