elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Se suspenen les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó

Se suspenen les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó
  • El president de la comissió de festes, Manuel Debón, assenyala que només es realitzaran els actes religiosos

La pandèmia del covid està obligant les comissions de festes a suspendre les seues programacions i aquest 2020 està sent, en una comunitat com la Valenciana, un any molt apagat. També per a la Vall d'Uixó, un dels municipis valencians que al costat d'Onda, més actes taurins realitza a l'any. I no sols taurins. Les festes són també fires, activitats gastronòmiques, culturals, socials i esportives, que s'han vist afectades per la crisi sanitària.

Com ocorreguera amb les altres festes de la Vall d'Uixó, des de les falles i les patronals de Sant Vicent Ferrer, les festes de barri i Els Penyes en Festes, també les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó han acordat suspendre tots els actes programats per a el mes vinent d'octubre, excepte els actes religiosos que, de moment, continuen previstos per als dies 11, 12 i 13 d'octubre. Així ho va acordar anit la directiva de les festes.

El president Manuel Debón, ha assegurat que “s'han suspès tots els actes excepte els actes religiosos que es puguen fer”. Per a això, des de la parròquia del Sant Ángel Custodio ja s'iniciat la sol·licitud dels permisos al bisbat de Segorbe-Castelló i a la Subdelegació del Govern.

No obstant això, les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist estan a l'espera de reunir-se també amb l'alcaldessa de la Vall d'Uixó per a abordar aquesta situació excepcional.

Debón ha assegurat que “la nostra intenció és realitzar els actes religiosos però estem a l'espera de les mesures que ens exigisquen les autoritats locals i, a partir d'ací, actuarem”.

MÉS FOTOS
Se suspenen les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó - (foto 2)
Se suspenen les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó - (foto 3)
Se suspenen les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó - (foto 4)
Se suspenen les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó - (foto 5)
Se suspenen les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó - (foto 6)
Pujar