2 d’abril de 2020 2/4/20

Serra reivindica “treball i esforç” per a millorar la Vall enfront de "l’abandó" del PSPV

Serra reivindica “treball i esforç” per a millorar la Vall enfront de "l’abandó" del PSPV - (foto 1)
  • Herminio Serra, regidor del PP, reclama inversió en els parcs, seguretat en el cementiri, solucions a la piscina de Sant Josep i respostes per a La Vall d’Uixó Bàsquet

El Grup Municipal del Partit Popular a la Vall d'Uixó ha reivindicat hui “treball i esforç” per a garantir solucions als problemes que pateix el municipi com a conseqüència de el “abandó del PSPV”. Herminio Serra, regidor del PP, ha comparegut avui davant els mitjans per a fer balanç de dos mesos de govern “en els quals els nostres veïns han patit les conseqüències d'un clar desistiment de funcions a costa del tripartit que lidera Tania Baños”.

Per a Serra, “és urgent invertir en els parcs i jardins”. “Els nostres veïns mereixen entorns públics amb serveis i prestacions, no degradats. Perquè si el PSPV és puntual a l'hora de cobrar impostos, la mateixa diligència ha d'emprar a l'hora de garantir parcs i jardins en perfecte estat”.

Així mateix, la “falta de previsió” que en opinió de Serra ha demostrat el PSPV en la gestió de les obres del cementeri, “exigeix una solució urgent”. “És evident que mantenir el camposanto obert les 24 hores perquè no s'ha planificat el seu tancament de forma adequada deixa aquesta instal·lació desproveïda de mecanismes de control d'accés”. Per a Serra, “és necessari garantir la seguretat i la vigilància del cementeri, per sentit comú i per respecte als sers estimats que jauen en ell”.

Serra també ha posat de manifest la urgència a resoldre la falta d'instal·lacions del club La Vall d’Uixó Bàsquet. “És una mostra més de la falta de coordinació del tripartit i de l'abandó de l'alcaldessa, que es passeja per la província com a diputada d'Esports però que és incapaç de resoldre els problemes que té en la Vall”.

En aquest sentit, “setembre arranca ja i més de 150 alumnes d'aquesta entitat esperen solucions per als seus entrenaments. Esperem que siguen ràpids i que ara que han tornat de vacances ho facen per a treballar, perquè és lamentable que una entitat que s'esforça a reivindicar els sans valors de l'esport desconeguen com va a poder entrenar a solament uns dies de l'inici de la temporada”.

Finalment, Serra també ha urgit a Baños a facilitar els informes que el PP ha sol·licitat sobre el tancament del servei de la piscina de Sant Josep. “És escandalós que durant el mes d'agost, veïns, visitants i turistes no hagen pogut gaudir d'aquesta piscina perquè els qui tenen responsabilitats de govern es neguen a treballar”. “Esperem que en 2020, Baños haja sigut capaç d'engegar el servei, perquè és evident que era coneixedora de la problemàtica que pateix aquesta piscina i en lloc d'actuar i resoldre el problema, ha preferit donar l'esquena i enquistar una situació que nega un servei bàsic a l'estiu als nostres veïns”, ha conclòs el regidor del PP.

Pujar