24 de novembre de 2020 24/11/20

Serra: ‘El Partit Popular és l'únic partit que ha transformat a millor la Vall’

Serra: ‘El Partit Popular és l'únic partit que ha transformat a millor la Vall’ - (foto 1)

  El sotssecretari general del Partit Popular de la Vall d’Uixó, Herminio Serra, ha assegurat que "som l'únic partit que ha transformat a millor la nostra ciutat amb la construcció dels nous col·legis Ausiàs March, Cervantes, La Cova i l'Asunción, l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja, el conservatori de música, el centre de salut 2 i hem construït els centres socials en tots els barris de la Vall”.

  Per a Serra, "parlar de serveis i millors infraestructures, és parlar del Partit Popular”. Per açò, “amb el bagatge d'una gestió ben feta, al servei dels vallers, estem preparats per a les eleccions del 26 de maig a les quals ens presentem amb un programa que posa en el centre a les persones i que és el resum de les demandes que hem arreplegat en les reunions veïnals”.

  El sotssecretari general del PP ha assenyalat que “ens presentem als vallers amb el millor programa perquè la Vall siga una ciutat que mire al futur i genere oportunitats”.

  Així doncs, “el nostre programa electoral basat en deu grans eixos proposa un pla estratègic per a la creació d'ocupació, un museu de la festa i un pla estratègic per al turisme local, crear un centre unificat d'emergències, un projecte de ciutat esportiva amb un velòdrom i un nou poliesportiu, baixada d'impostos, un pla d'asfaltat i per descomptat refer el nyap del carril bici i les rotondes de Carmaday”.

  Per als populars, “de res ens serveix tirar la vista arrere després del resultat de les passades eleccions nacionals i autonòmica. Hui toca seguir treballant i pensant en l'interès general dels vallers”.

  Pujar