elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reclama al govern de Baños que escolte als veïns i corregisca la seua política de mobilitat

El PP reclama al govern de Baños que escolte als veïns i corregisca la seua política de mobilitat
  • Marco (PP) denúncia que els canvis de sentit realitzats en els últims mesos estan afectant milers de ciutadans, especialment al Carbonaire, pels embuts creats pels canvis de sentit

El Partit Popular de la Vall ha reclamat hui a l'alcaldessa del municipi, la socialista Tania Baños, que escolte els veïns que ignora i les polítiques de mobilitat dels quals ha convertit en víctimes d'un trànsit caòtic. “El canvi de sentit que s'ha realitzat al carrer La Dula ha afectat moltíssims residents de la zona i ha constret encara més si cap l'accés al nord de la ciutat”.

Els principals afectats, tal com ha lamentat hui la regidora del PP, Marga Marco, són els ciutadans del barri Carbonaire, que per a accedir als seus habitatges han de superar importants embuts provocats per canvis de sentit “que lluny de generar fluïdesa i agilitat en el trànsit rodat s'han convertit en travetes per a la circulació”.

Les obres interminables del carrer Xacó al costat del canvi de direcció de diversos carrers han convertit a l'Eleuterio Pérez en un embut. Una situació que “els veïns qüestionen amb queixes que no són ateses i el resultat de les quals són colps entre vehicles estacionats per la falta de visibilitat”.

Un canvi de sentit que “ha de ser remeiat atenent les protestes que hui segueix sense atendre l'alcaldessa”, ha lamentat la regidora. I des del PP, explica Marco, “preguem el focus que mereixen els ciutadans perquè són ells els protagonistes de la nostra ciutat i els polítics mers servidors. Confondre els càrrecs és equivocar-se de pla, com està ocorrent lamentablement en aquests moments en la Vall”.

Així les coses, Marco reclama “atenció per a les famílies de la Vall que reclamen solucions enfront de problemes sobrevinguts per modificacions de trànsit poc pràctiques”. Mesures urgents per a resoldre un problema que “no és nou, ja que al llarg del mandat són ja conegudes les queixes veïnals i de comerços de la nostra ciutat per la falta d'estacionaments i la conseqüent pèrdua de clients”.

Des del PP, reclama la regidora, “volem una Vall d'Uixó accessible i sostenible, que escolte els seus veïns i atenga els seus problemes, en lloc de generar-los. Que aporte solucions i que rectifique, perquè amb això demostraran el protagonisme que mai haurien de perdre els nostres ciutadans”.

Pujar