elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ivass invertirà 240.000 euros en la compra de sis furgonetas adaptades per al seu parc mòbil

L'Ivass invertirà 240.000 euros en la compra de sis furgonetas adaptades per al seu parc mòbil

  L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (Ivass), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha realitzat una inversió en 2017 d'al voltant de 240.000 euros en la compra de sis noves furgonetes adaptades per al parc mòbil de l'entitat , que amb aquestes incorporacions compta ja amb 33 vehicles.

  Les noves furgonetes, que s'han destinat a les Residències PRAGA de Rocafort, Caixa Ontinyent de Xàtiva, Carmen Picó d'Alzira i Jubalcoy a Elx, així com als Centres Ocupacionals El Maestrat de Benicarló i Belcaire de la Vall d'Uixó, estan degudament adaptades per al trasllat de persones amb mobilitat reduïda i disposen d'espai per a quatre places de persones en cadires de rodes i una ocupació màxima de nou places.

  El director general de l'Ivass, Ángel Bonafé, ha explicat que "aquesta actuació s'inscriu en el pla integral de millora d'infraestructures de l'entitat pel que, de forma progressiva des de mitjans de 2015, i amb una inversió de 1,4 milions d'euros euros, es van venir acometint treballs de reformes i condicionament dels centres i serveis, així com la millora de l'equipament tals com en els equips de climatització, compra de nous electrodomèstics, mobiliari i modernització d'equips tècnics i informàtics i ajudes tècniques ".

  Ángel Bonafé ha assegurat que s'està treballant "per dignificar aquestes instal·lacions i dotar-les d'equipaments tècnics adequats amb el ferm propòsit d'oferir un servei de qualitat que s'adapte a les necessitats dels usuaris i dels professionals que treballen en aquests recursos".

  Així mateix, ha concretat que la modernització i ampliació de la flota de vehicles de l'Ivass "era una assignatura pendent, ja que molts d'ells havien quedat obsolets, alguns amb més de 17 anys d'antiguitat, i hi havia una necessitat imperiosa de renovarlos i proporcionar el servei de transport adequat a cada centre ".

  L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària disposa d'un total de 33 vehicles per als centres i serveis de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En concret, dos autobusos i dos microbusos equipats amb rampes elevadores i ancoratges especials per a cadires de rodes que faciliten l'accés a qualsevol persona amb mobilitat reduïda, i altres 29 furgonetas, de les quals onze també estan adaptades.

   

  Pujar