28 d’octubre de 2020 28/10/20

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Campanya de Nadal per al comerç local i per al Mercat Municipal

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Campanya de Nadal per al comerç local i per al Mercat Municipal - (foto 1)
  • Entre les principals activitats, hi ha un sorteig de dos viatges valorats en 500€, tallers creatius, xocolatades, gimcanes i castells unflables

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Campanya de Nadal per al comerç local i el Mercat Municipal per a l’any 2019. Mitjançant aquesta iniciativa, la regidoria de Comerç busca que la ciutadania realitze les seves compres nadalenques a la localitat i també que els més menuts participen en la campanya a través de les nombroses activitats que s’han organitzat.

«Ahir vam repartir més de 300 plantes nadalenques i més de 900 metres de moqueta per a la decoració unitària dels comerços participants, creixent així la demanda respecte a l’any anterior», explica el regidor de comerç, Jorge Garcia, qui assenyala que s’ha realitzat  un nou encàrrec de plantes i moqueta per al pròxim dijous 19 de desembre.

Pel que fa a les activitats, destaca Nadals als Barris, que tindrà lloc a la plaça del Centre, al barri la Moleta i al barri Toledo, on es celebraran xocolatades, visites dels patges reials i castells unflables. D’altra banda, al Mercat Municipal, es realitzaran diversos tallers, com el taller creatiu de pintada de ceràmica per als més menuts el 20 de desembre o el taller de decoració de cupcakes i dolços nadalencs a càrrec de Mossets.

A més, es tornarà a realitzar la campanya ‘Comprar a la Vall té premi’, una de les activitats que més èxit va tenir l’any passat: «comprant als comerços locals, la ciutadania aconseguirà uns tiquets amb una numeració que, si les últimes quatre xifres coincideixen amb el número guanyador del sorteig de El Niño, entraran en un sorteig de dos viatges valorats en més de 500€», explica el regidor.

Una altra de les activitats principals d’aquesta campanya és la Gimcana que es desenvoluparà els dies 21 i 28 de desembre, que consisteix en què les xiquetes i xiquets aconsegueixen, mitjançant una compra mínima als comerços locals, un passaport que deurà ser cunyat pels patges reials en els tres punts seleccionats (plaça el Parc, plaça del Centre i plaça del Mercat) on, a més, hi haurà tallers i castells unflables.

Pujar