24 d’octubre de 2020 24/10/20

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó facilita autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó facilita autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena - (foto 1)
  • El preu del bitllet per a aquest dissabte 14 de març és de 2 €, les places són limitades i els tiquets s'adquiriran en el mateix autobús

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó facilita autobusos per a desplaçar-se a les Festes de la Magdalena - (foto 2)

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó posa a disposició de la ciutadania una sèrie d'autobusos per a acudir a les Festes de la Magdalena aquest dissabte 14 de març. Esta és una mesura instaurada la passada legislatura per a garantir la seguretat en els desplaçaments en este dia festiu.

Els autobusos eixiran des de l'Estació d'Autobusos de la Vall d'Uixó a les 19.00 hores, 20.30 hores i 22.00 hores, amb dos autobusos per cada torn, i el punt d'arribada serà La Farola de Castelló. De la mateixa manera, els autobusos eixiran cap a la Vall d'Uixó des de La Farola a les 03.00 hores, 05.00 hores i 06.00 hores, també amb dos autobusos per cada torn. El preu del bitllet és de 2 €, les places són limitades i s'adquiriran en el mateix autobús.

“Tots els anys subvencionem aquests autobusos amb l'objectiu de què la gent no agafe el cotxe i puga desplaçar-se amb seguretat i comoditat cap a les Festes de la Magdalena”, explica el regidor de Joventut, David Lluch.

Pujar