elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó clausura els Tallers d’Ocupació d’obra i jardineria

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó clausura els Tallers d’Ocupació d’obra i jardineria
  • Demà firmaran el contracte 30 alumnes més per al nou curs 2019-2020 en les mateixes modalitats

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó clausura els Tallers d’Ocupació d’obra i jardineria - (foto 2)

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó clausura els tallers d’ocupació en les modalitats d’obra i jardineria, mitjançant els quals 30 alumnes han obtingut els certificats de professionalitat.  L’alumnat d’obra ha portat a terme el manteniment i rehabilitació de les instal·lacions de l’escola taller: despatxos, magatzems i aules, a més d’habilitar una nova aula d’informàtica. L’alumnat de jardineria ha desenvolupat el manteniment dels jardins de les Cases dels Mestres, del Llar Sagrada Família i el parc urbà de ribera en Vixama.

A més, dels 30 alumnes que han finalitzat avui la seva formació, 3 seguiran estudiant per obtindre el graduat escolar o una nova formació professional. Durant aquest curs, a més de les classes pràctiques i teòriques, també s’ha realitzat una formació complementària sobre aspectes demandats pel sector empresarial, com la prevenció de riscos laborals, informàtica o formació fitosanitària.

«Aquests tallers no sols serveixen per a guanyar un salari durant un any, que per suposat ajuda, sinó també per a formar a un col·lectiu en un determinat sector», destaca l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui afegeix que es tracta d’una oportunitat «pràcticament gratuïta que ofereix l’administració perquè aquests alumnes es formen i troben treball». Baños afirma que es continuarà treballant en aquests tallers i lluitant per a aconseguir tots els diners possibles provinents de la Generalitat Valenciana, ja que els tallers es subvencionen en 400.000€ per la Generalitat i en 50.000€ per l’Ajuntament.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge Garcia, ha assenyalat que la intenció de l’equip de govern és que aquests tallers no sol serveixen per a «tenir un certificat, sinó que el més important és ajudar a ser millors persones i donar motivació a l’alumnat». El regidor també ha agraït a l’equip docent pel seu treball i ha anunciat que demà signaran els seus contractes 30 alumnes d’un nou taller d’ocupació per al 2019-2020.

Pujar