elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó rep més de 214.000 euros per contractar 150 persones de l'atur agrari

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó rep més de 214.000 euros per contractar 150 persones de l'atur agrari
  • Els beneficiaris arreglaran camins rurals, netejaran el terme municipal i reconstruiran murs durant l'estiu

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha rebut una subvenció del Govern d'Espanya per contractar 140 peons i 10 oficials dins de les memòries de l'atur agrari i se'ls aplicarà la pujada del salari mínim interprofessional. Als més de 214.000 euros que aporta el Ministeri de Treball se sumen 30.000 euros de fons municipals per a la compra dels materials necessaris per dur a terme treballs d'interès general, com l’adequació de camins rurals, neteja del terme municipal i reconstrucció de murets.

El regidor d'Ocupació, Jorge García, ha assenyalat que este programa "té com a objectiu invertir en ocupació agrària, en una de les terres citrícoles més importants de la zona". A més, amb este tipus de projectes es pretén "donar una oportunitat a totes les persones que treballen en el sector i que durant l'estiu, al haver acabat la temporada, no tenen un lloc de treball", ha explicat.

En esta ocasió s'han presentat tres mòduls de treball davant dels deu que es van presentar en altres exercicis i per això els tràmits burocràtics s'han agilitzat, permetent al Ministeri de Treball fer arribar la subvenció més prompte a la ciutat. Rebre abans la ajuda ha contribuït a que els tràmits de contractació s'hagen fet ja i per tant al fet que "no es solapen estos treballs amb l'inici de la campanya citrícola que comença aproximadament a finals de setembre".

Pujar