elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exige a Baños que "consensúe con los vecinos de Carmaday el nuevo proyecto para las rotondas"

El PP exige a Baños que "consensúe con los vecinos de Carmaday el nuevo proyecto para las rotondas"

  El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha exigit a l'alcaldessa Tania Baños que es reunisca de manera urgent amb els veïns de Carmaday per a consensuar el nou projecte per a les rotondes d'accés al barri.

  La portaveu adjunta dels populars, Gema Domínguez, ha assenyalat que "la conselleria d'Obres Públiques va enviar a Tania Baños, a la fi de juny, dues alternatives per a consensuar amb els veïns i col·lectius socials el projecte definitiu, però en tot aquest temps l'alcaldessa no s'ha reunit amb ningú". De fet, segons Domínguez, "els veïns de Carmaday han demanat per escrit tres vegades a l'alcaldessa una reunió i Tania Baños no els ha rebut".

  Per açò, Gema Domínguez s'ha preguntat "qué està passant perquè Tania Baños encara no haja ensenyat als veïns les dues alternatives per a les rotondes de Carmaday i perquè encara no s'ha reunit amb ells malgrat haver-li sol·licitat reunió fins a en tres ocasions".

  La portaveu adjunta del PP de la Vall d'Uixó ha realitzat aquestes declaracions després d'haver-se reunit aquest cap de setmana amb els veïns de Carmaday els qui han mostrat la seua preocupació perquè "van passant els mesos, les rotondes segueixen intactes, generant problemes de seguretat en el barri i quan plou de manera intensa segueixen havent-hi inundacions, malgrat que el Consell diu que ja no existeixen".

  "Des del Partit Popular estem indignats pel tracte de Tania Baños i els seus socis de govern cap als veïns de Carmaday perquè ni els reben", ha assenyalat.

  Per açò, "exigim a l'alcaldessa que es reunisca de manera immediata amb els veïns i consensue amb ells el disseny definitiu i informe a la resta de partits el resultat de les reunions". cal assenyalar que el Partit Popular va sol·licitar el passat 31 de juliol, a través de compareixença, còpia de les dues alternatives i "encara no hem rebut la informació que demanem a Tania Baños".

  Pujar