5 de desembre de 2020 5/12/20

Esquerra Unida de la Vall d'Uixó demana que es convoque una segona taula de reconstrucció

EU la Vall demana una segunda taula de reconstrucció pel covid
EU la Vall demana una segunda taula de reconstrucció pel covid
  • El ple de l'ajuntament va aprovar una declaració institucional amb el suport de tots els partits amb representació municipal per a aplicar mesures per a fer front a les conseqüències econòmiques i socials provocades per la pandèmia del coronavirus

Esquerra Unida de la Vall d'Uixó demana que l'Ajuntament convoque una segona de taula de reconstrucció per a consensuar noves mesures que dinamitzen econòmica i socialment la ciutat que generen millors condicions de vida per a les persones i el medi natural de la ciutat.

Per a Esquerra Unida les mesures acordades, en un primer moment, són insuficients per a fer front a les conseqüències econòmiques i socials que afecten els valleros i al teixit econòmic de la Vall d'Uixó.

Per això, la formació ha treballat junt Podem la Vall d'Uixó, una bateria de mesures que aportaran a la taula de reconstrucció com la creació d'un pla agrari municipal que done valor al treball en el camp i noves oportunitats per a les persones que aposten per treballar la terra adaptant-se a les necessitats ambientals del terme.

Així mateix, EU la Vall proposa mecanismes de cooperació entre empreses i comerços de la ciutat per a crear sinergies per a millorar el sector econòmic local, així com millorar les comunicacions i la marca de la Vall d'Uixó com una ciutat en la qual val la pena viure.

En el ple del passat 29 de juliol, tots els partits amb representació municipal van aconseguir un acord i van signar una declaració institucional per a l'aplicació de mesures per a fer front a les conseqüències econòmiques i socials que ha provocat la pandèmia del covid-19.

Entre les mesures destaquen la reestructuració del pressupost municipal, adaptar els serveis socials a la nova realitat, l'exempció de les taxes d'ocupació de via pública per a les terrasses i l'ajornament en el pagament de l'IBI.

Pujar