elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja hi ha data per als primers festejos taurins de 2023 a la Vall d'Uixó

Ja hi ha data per als primers festejos taurins de 2023 a la Vall d'Uixó
  • Es realitzaran en un recinte taurí amb un desafiament ramader, essència dels carrers i el concurs de retalladors amb les millors figures d'Espanya

La Vall d'Uixó, coneguda com la capital del bou, obri la temporada taurina de 2023 en poques setmanes. Cristian Blanco, organitzador dels primers festejos taurins de l'any en la localitat castellonenca, ha confirmat les dates previstes. Seran els dies 4 i 5 de febrer, i l'11 i 12 de febrer.

Durant els dos primers caps de setmana del mes de febrer, es donaran cita en el recinte taurí de la Vall d'Uixó, que s'instal·larà en el recinte firal, ramaderies de renom i les millors figures de la retallada d'Espanya.

Encara que Cristian Blanco no ha volgut revelar els noms, si que ha assegurat que fins a la Vall d'Uixó vindran els millors retalladors d'Espanya, reconeguts entre els afeccionats al bou.

Aquest és el cinquè any que se celebren bous al carrer en un recinte taurí a la Vall d'Uixó i aquests festejos populars comptaran amb dos desafiaments ramaders, l'essència del carrer en asfalto que és similar al ‘rodaoret’ de vaques de rotlle però en lloc de fer-ho al carrer, es realitza en una plaça redona.

Els festejos acabaran el 12 de febrer amb un concurs de retalladors, en el qual s'esperen les millors figures del panorama nacional.

Pujar