7 de desembre de 2019 7/12/19

Carolina Castelló vol convertir la Vall en “Ciutat d’Emprenedors”

Carolina Castelló vol convertir la Vall en “Ciutat d’Emprenedors” - (foto 1)

  La candidata pel Partit Popular a l'alcaldia de la Vall d’Uixó, Carolina Castelló, ha expressat el seu compromís per a convertir a la Vall en “Ciutat d’Emprenedors". Per a l'alcaldable, “en el Partit Popular tenim un pla ambiciós per a convertir a la Vall en el referent empresarial de la província de Castelló, per açò, anem a donar facilitats als valleros que vulguen emprendre però també als emprenedors que vulguen obrir el seu negoci perquè pensen en la Vall com una ciutat referent i atractiva per a emprendre”.

  Carolina Castelló ha realitzat aquestes declaracions durant la seua la visita a la Galeria Comercial de l'IES Honori Garcia. “Estos joves són una inspiració per a reforçar el nostre projecte de "Ciutat d’Emprenedors" i la meua il·lusió és que aquestes idees, magnífiques i que demostren el talent dels joves vallers, puguen convertir-se en una realitat i que aquests joves emprenedors puguen obrir el seu negoci en la Vall”.

  Per a la candidata del Partit Popular, “la Vall sempre ha sigut terra d'emprenedors, des de la família Segarra i tantes famílies que han fet gran nostra ciutat”. I en aquesta línia vull treballar pels vallers, “per a generar ocupació, oportunitats i riquesa, que puguen revertir en la baixada d'impostos a la ciutadania”.

  Carolina Castelló proposa agilitar els tràmits burocràtics per a l'obertura d'un negoci amb l'obertura de la finestreta única de l'emprenedor per a unificar tots els tràmits per a la creació d'un negoci.

  Així mateix, els Populars plantegen l'elaboració d'un pla estratègic per a la creació d'ocupació, ajudes al petit comerç i als autònoms, impulsar el mercat municipal com a espai gastronòmic i cultural, ampliació del sòl industrial en el Belcaire C, la fira de l'emprenedor per a ajudar al desenvolupament del talent dels joves de la Vall i crear un mapa de locals disponibles en les zones comercials fomentant mesurades per al seu lloguer.

  ocultar
  Carolina Castelló vol convertir la Vall en “Ciutat d’Emprenedors”
  Pujar