elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un camió de cerveses bolca la seua càrrega a La Vall d'Uixó

Un camió de cerveses bolca la seua càrrega a La Vall d'Uixó
  • La policia recorda que una mala distribució de la càrrega pot suposar multes de 4.000 euros

MÉS FOTOS
Un camió de cerveses bolca la seua càrrega a La Vall d'Uixó - (foto 2)
Un camió de cerveses bolca la seua càrrega a La Vall d'Uixó - (foto 3)

Milers de botelles de cervesa escampades i trencades enmig del carrer, cristalls i olor d'alcohol. Això ha sigut el que s'han trobat molts veïns de la Vall d'Uixó aquest dimecres, quan un camió de repartiment de begudes ha patit un accident quan passava pel municipi.

El succés s'ha produït en una corba, quan la càrrega que transportava s'ha bolcat, caient sobre la calçada, que ha quedat repleta de cristalls fets miques. Des de la Policia Local han explicat que no s'han produït danys personals però sí materials, en desprendre's l'acoblat on es transportaven caixes de cervesa.

Per això, des del cos policial recorden que “el professional del transport ha d'assegurar-se que la càrrega que transportarà vaja ben condicionada” per a garantir la seguretat del propi conductor i de la resta d'usuaris de la via.

Així, han recordat que les multes per la inadequada subjecció poden anar des dels 200 fins als 500 euros, mentre que les sancions per la mala distribució poden aconseguir els 4.000 euros i, depenent de la gravetat, fins i tot la immobilització del vehicle.

Per a això, segons indiquen, “s'haurà de tindre en compte tant la distribució de pesos com la subjecció” al mateix temps que destaccan “la importància de respectar la velocitat, ja que la velocitat en la qual es pren una corba és la diferència entre bolcar i no bolcar”.

Pujar