22 d’octubre de 2020 22/10/20

PP: “Baños convoca un ple extraordinari amb oscuri-doneu i a porta tancada en La Vall”

PP: “Baños convoca un ple extraordinari amb oscuri-doneu i a porta tancada en La Vall” - (foto 1)
  • Els populars, al costat de la resta de grups de l'oposició, exigeixen que el ple per a esclarir els fets sobre la Llar Sagrada Família, se celebre de forma pú-blica i amb transparència

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha denunciat hui la acti-tud opaca de l'alcaldessa Tania Baños qui, obligada per l'oposició a convocar un ple per a esclarir els fets produïts en la Llar Sagrada Família, ha optat per convocar-lo, però amb foscor i a porta tancada.

Davant aquesta decisió, el regidor del PP en la localitat, Heminio Serra, ha compare-cido hui en roda de premsa i ha explicat que els tres grups de l'oposició (PP, Ciutadans i Vox) han sol·licitat que el ple se celebre a l'auditori Leopoldo Peñaroja, ja que “és una sala que disposa dels mitjans tècnics de so i que permet garantir la distància mínima de seguretat que exigeix ara la pandèmia”.

El popular ha demanat, a més, que el ple siga transmés en directe pels cabell blanc-els oficials de l'Ajuntament i que en la mateixa sessió es permeta l'entrada dels mitjans de comunicació i, sobretot, “que es permeta l'entrada de veïns, ga-rantizando l'aforament permés”.

Serra assenyala que en l'escrit que han registrat els tres grups s'inclou també la necessitat de convocar una junta de portaveus prèvia al ple per a establir l'ordre del dia i els temps d'intervenció.

El portaveu adjunt del PP ha assenyalat que “aquest ple abordarà qüestions de in-terés general per als veïns i es convoca per la greu opacitat sobre els he-chos succeïts” per a intentar “aportar una mica de llum als fets amb la compare-cencia de l'equip de govern”.

Cal recordar que els populars donaran a les entitats socials Creu Roja i Cári-tas de la Vall les assignacions que reben per aquest ple.

Pujar