30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP aportarà idees per al Pla municipal d’Igualtat

El PP aportarà idees per al Pla municipal d’Igualtat - (foto 1)

    El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha creat un grup de treball per a debatre i aportar idees per al Pla municipal d'Igualtat. Així ho ha explicat la portaveu adjunta del PP, Gema Domínguez. "Creiem tant en la igualtat d'oportunitats entre homes i dones que hem realitzat ja la primera presa de contacte i, a més, hem planificat algunes reunions més".

    Domínguez ha recordat que una vegada el Partit Popular de la Vall d'Uixó va tenir coneixement que el govern municipal anava a crear la comissió d'Igualtat, "sol·licitem participar a través dels mitjans de comunicació. Vist que no ens van contestar, fa quasi dos mesos presentem per registre un escrit dirigit a l'alcaldessa per a demanar-li que ens deixara participar, però a data de hui encara no hem obtingut resposta".

    El grup de treball està format per homes i dones. "La nostra intenció és treballar per a proposar mesures i que es tinguen en consideració. Per açò, les idees definitives les farem arribar per escrit a la comissió d'Igualtat".
    Els populars consideren un "error que Tania Baños no ens deixe participar en la comissió d'Igualtat". Malgrat tot, el PP de la Vall seguirà amb el seu pla de treball marcat i continuarà reclamant al tripartit formar part de la comissió d'Igualtat "perque com a regidors representem a una gran part de la societat vallera i creiem que la igualtat és cosa de tots, no solament de l'equip de govern".

    Pujar