Castellano
FITUR 2024

VIDEO | Cano: “La Nucia tindrà la ciutat esportiva més gran d'Europa”

Cano: “La Nucia tindrà la ciutat esportiva més gran d'Europa”
Cano: “La Nucia tindrà la ciutat esportiva més gran d'Europa”
  • El municipi ja té tancats 42 esdeveniments esportius per a enguany, entre ells classificatoris per a les Olimpíades de París

En els últims anys, La Nucia s'ha posicionat com a primer destí esportiu intel·ligent del món i amb esta carta de presentació, el seu alcalde arriba un any més a Fitur (Fira Internacional de Turisme) per a presentar les principals novetats d'enguany en matèria esportiva que amb tota mena de modalitats esportives fan d'esta localitat alacantina l'epicentre de l'esport a nivell nacional i internacional.

Bernabé Cano ha explicat “un any més hem presentat en Fitur la planificació d'esdeveniments esportius, ja tenim tancats 42, i volem superar la xifra de l'any passat”, que va ser de 61 esdeveniments, amb més de 3,5 milions de persones que van passar per la ciutat esportiva i 350.000 pernoctacions.

En este sentit, l'alcalde de La Nucia, que no ha revelat en què estan treballant, ha explicat que “tenim projectes damunt de la taula per a encaixar-los”.

Este 2024 arribaran a la ciutat esportiva Camilo Cano de La Nucia diferents modalitats de tornejos d'àmbit internacional com a Taekwondo, boxa, montanbike, dards, trial, ral·li d'asfalt i a més, “enguany és molt asocial perquè a l'estiu són les Olimpíades de París i entre els 42 esdeveniments tenim classificatoris i puntuables per a les Olimpíades de París, per la qual cosa fa que siguen molt més importants”.

Entre els campionats, Cano ha destacat el Campionat d'Espanya d'Atletisme, en el qual els atletes espanyols competiran per a estar classificats per a París, “però estarà obert a atletes de tot el món per a fer marca per a París”. Este esdeveniment serà retransmés a tothom a través de Teledeporte i Eurosport, amb la presència dels millors atletes d'Espanya.

Més inversions

Així mateix, Bernabé Cano ha assenyalat els projectes presentats en Fitur 2024 com la construcció d'una piscina per a fer surf professional, el centre de tecnificació de golf, una residència d'esportistes, centres comercials i hotels. “L'important és que la ciutat esportiva continue creixent”, ha afirmat l'alcalde, qui confia que “ens convertirem en la ciutat esportiva més gran d'Europa”.

Pujar