Castellano

Segon entrenament de la selecció absoluta masculina a La Nucia

Segon entrenament de la selecció absoluta masculina a La Nucia
  • La selecció absoluta masculina va entrenar a Llargues en el poliesportiu Camilo Cano de La Nucia en el seu segon entrenament

La selecció absoluta masculina de pilota valenciana, va concloure diumenge passat el segon entrenament d'aquesta temporada, en la qual van entrenar a Llargues els jugadors convocats, Josep Roig d'Orba, Diego López d'Onda, Ángel Reig de Murla, Juan Bautista Buigues de Xaló, Saxa Kruithof d'Orba, José Luis Calvo de Benidorm, Nacho Chacón de Beniparrell, José Antonio Martínez de El Campello, Rodrigo Sebastià de Benidorm, Pablo Vidal de Sella, Victor Bueno de Meliana i Marc Giner de Murla. Molts d'aquests jugadors estan molt familiaritzats amb la modalitat regna dels campionats internacionals, ja que l'han practicat des de ben petits, encara que la seua adaptació a la pista sense parets i a protegir-se menys les mans és el més important en aquests primers entrenaments. A més de jugar amb companys que juguen a diferents modalitats.

Aquesta va ser la segona presa de contacte de Vicent Molines i Marcos Naya amb els jugadors que estan provant perquè sigui la futura selecció absoluta masculina. Les pròximes sessions d'entrenament seran el diumenge 4 d'octubre i el dissabte 10 d'octubre. Aquests entrenaments encara són els primers de la temporada, per la qual cosa encara es realitzaran molts més fins al mundial, que per la pandèmia del Covid-19, no esta molt clar en què dates es podrà disputar.

Pujar