Castellano

Rodes punxades i represàlies del club: El calvari que viu un equip de futbol valencià després de baixar de categoria

Rodes punxades i represàlies del club: El calvari que viu un equip de futbol valencià després de baixar de categoria

  Els futbolistes de la plantilla del Club de Futbol La Nucia han emés un comunicat esta vesprada de divendres, a través de l'Associació de Futbolistes Espanyols, denunciant la insostenible situació en la qual es troben.

  Els jugadors afirmen que porten 3 mesos sense cobrar i que "durant els últims mesos d'esta temporada hem patit importants retards en el pagament dels nostres salaris, la qual cosa ha repercutit negativament en el nostre dia a dia i en el de les nostres famílies".
  "Creiem que el club està adoptant represàlies contra els jugadors després de confirmar-se el descens a Tercera Federació la passada temporada, patint la plantilla una sèrie d'actes inadmissibles", denuncien.

  De fet, lamenten que "el club no va fer cap manifestació pública de denúncia" després dels actes vandàlics patits per la plantilla en trobar-se diversos futbolistes les rodes punxades dels seus cotxes a la Ciutat Esportiva Olímpica Camilo Cano, on es van arribar a trobar el ganivet utilitzat presumptament pel vàndal.

  A més, critiquen que "el club ha comunicat a l'utillero que no ens subministre roba d'abric per a entrenar (dessuadores i samarretes tèrmiques), com sempre s'havia fet fins a la data" i que se li ha comunicat a l'entrenador" que hem de fer com a mínim una sessió doble d'entrenament a la setmana, quan mai ha sigut així en els últims 5 mesos.

  En l'enumeració de queixes que han fet públiques també han denunciat que "el club ha ordenat que no podem aparcar els nostres cotxes en el pàrquing de la Ciutat Esportiva Olímpica Camilo Cano, quan sempre hem disposat d'aparcament i la realitat és que este pàrquing està buit" i que "per a l'últim partit que disputem a casa, el club no ens va proporcionar entrades, quan sempre ha donat dos a cada futbolista".

  "Un altre canvi incomprensible en el nostre dia a dia és que el club ens ha comunicat que hem d'entrenar en herba artificial fins a la finalització dels nostres contractes, quan sempre ho hem fet en un camp de gespa natural", afigen els jugadors, que creuen que també és una qüestió "d'especial gravetat" que la plantilla haja realitzat "diversos entrenaments sense ser present cap integrant del cos mèdic".

  Així, lamenten una situació greu i denuncien que "el club no sols no aporta solucions, sinó que ens ha amenaçat que no cobrarem i que totes les represàlies que patim es continuaran produint".

  Pujar