elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alta velocitat low cost arribarà a València per a les Falles de 2022

L'alta velocitat low cost arribarà a València per a les Falles de 2022
  • Reunió a València entre Puig i la ministra de Transports per a abordar el túnel passant entre València i Castelló

L'alta velocitat low cost de Renfe arribarà a València per a les Falles de 2022, així ho ha assegurat la ministra de Mobilitat, Transports, i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, durant la presentació de l'estudi informatiu del túnel passant i la línia d'alta velocitat entre València i Castelló.

Així, la connexió entre Madrid i València, a preus més assequibles, està prevista per a la pròxima primavera a través d'Avlo. També està previst que operen els trens Ouigo, no obstant això no hi ha data per a les Ilsa.

Túnel passant València-Castelló

La ministra de Transports i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, han mantingut una trobada en el Palau de la Generalitat per a conéixer els avanços sobre el túnel passant de l'alta velocitat entre València i Castelló. A la trobada han assistit l'alcalde de València, Joan Ribó, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor d'Urbanisme de Castelló, José Luis López.

Així, el Govern ha tret a informació pública l'estudi informatiu del nou eix passant nord-sud, túnel passant, de la xarxa arterial ferroviària de València i el corresponent a la línia d'Alta Velocitat València-Castelló.

Puig: “És una fita fonamental en el llarg Viacrucis”

Per al president de la Generalitat Valenciana aquest anunci “és una fita fonamental en el llarg Viacrucis” i un “pas decisiu” per al desenvolupament de les obres del corredor mediterrani, rodalia i transport metropolità.

Es tracta d'una infraestructura que la Comunitat Valenciana porta esperant des de 2003 i “ja no hi ha més temps que esperar”.

 

Pujar