elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La impactant campanya de Ciutadans per exigir una millor atenció a la gent gran a la Comunitat Valenciana

La impactant campanya de Ciutadans per exigir una millor atenció a la gent gran a la Comunitat Valenciana
  • Una imatge de Toni Cantó i Mónica Oltra envellits que ha causat tot tipus de reaccions

MÉS FOTOS
La impactant campanya de Ciutadans per exigir una millor atenció a la gent gran a la Comunitat Valenciana - (foto 2)
La impactant campanya de Ciutadans per exigir una millor atenció a la gent gran a la Comunitat Valenciana - (foto 3)
La impactant campanya de Ciutadans per exigir una millor atenció a la gent gran a la Comunitat Valenciana - (foto 4)

Ciutadans (Cs) ha iniciat una campanya en la qual ha envellit al seu líder a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, i a la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, per a exigir millor atenció per als majors. En roda de premsa, el síndic del partit taronja ha exigit “accelerar la vacunació a totes les persones majors de 65 anys” i “augmentar la protecció per als majors tant en residències i centres de dia, com de dependents”.

Cantó ha mostrat la seua preocupació sobre la situació de la pandèmia, “amb dos nous contagis cada minut”, i ha criticat el “ritme lentíssim” en la vacunació. “Que seguim sense conéixer el pla concret de vacunació dels majors és dramàtic”, ha afegit.

Per part seua, el portaveu de Sanitat de Cs, Fernando Llopis, ha avançat la proposta del partit taronja per a permetre la col·laboració públic-privada en la campanya de vacunació i incloure en ella a tots els col·lectius de professionals capacitats. En aquest sentit, la portaveu de Serveis Socials de Cs, María Quiles, ha reclamat “més protecció per al personal i més tasques de desinfecció en els centres” i un “pla específic per a dependents”.

Preguntat pels mitjans de comunicació sobre la possibilitat d'un confinament domiciliari a la Comunitat Valenciana, Cantó ha assegurat que “un confinament total significaria una derrota de la gestió del tripartit” i ha insistit en la “compareixença del president Puig i la consellera Barceló perquè expliquen la situació i quines són les dades”

Pujar