elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hospitalitzat un dels tripulants confinats en un vaixell al port de València

Hospitalitzat un dels tripulants confinats en un vaixell al port de València
  • Hi ha dos vaixells atracats a l'arribar a València amb dos brots i s'investiga si es tracta del cep índia

MÉS FOTOS
Hospitalitzat un dels tripulants confinats en un vaixell al port de València - (foto 2)
Hospitalitzat un dels tripulants confinats en un vaixell al port de València - (foto 3)

La secretària autonòmica de Salut Pública i de el Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, ha confirmat que una de les persones contagiades de COVID-19 en els dos vaixells retinguts al port de València, ha sigut traslladada a un hospital privat de la ciutat de València . Es tracta d'un tripulant del "Skiathos I" que ha sigut ingressat aquest migdia a l'hospital Casa de la Salut. Els altres sis tripulants es troben en bon estat de salut.

A més, hi ha un segon vaixell amb tripulants confinats al port de València, es tracta del vaixell "Maersk UTAH", amb sis tripulants contagiats. Tots dos vaixells van arribar el passat 1 de maig al Port de València des d'Algesires i de Barcelona.

De moment no se sap encara el cep que va originar el seu contagi, ja que la seqüenciació no ha acabat.

Tots dos vaixells estaran atracats al port de València per a poder atendre amb més facilitat a les persones infectades: "Es garanteix així un millor compliment de la quarantena requerida en aquests casos i el compliment dels protocols i garanties sanitàries quan sorgeixen símptomes de l'COVID-19 en les tripulacions de les embarcacions dedicades a l'transport marítim de mercaderies ".

Sanitat Exterior, Autoritat Portuària de València i els capitans dels vaixells estan actuant segons les instruccions d'aïllament dels contactes estrets que han mantingut els tripulants en les seves respectives embarcacions.

Pujar