elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hi haurà judici: no hi ha conformitat pels anys de presó per a la dona que va atropellar a 6 ciclistes i va matar a 3 a Oliva

Un dels ciclistes atropellats al costat de l'advocat defensor
Un dels ciclistes atropellats al costat de l'advocat defensor
  • Els advocats de les dues parts han trobat discrepàncies quant a la pena de presó per a l'acusada, per la qual cosa el judici se celebrarà el pròxim 24 de maig

MÉS FOTOS
Hi haurà judici: no hi ha conformitat pels anys de presó per a la dona que va atropellar a 6 ciclistes i va matar a 3 a Oliva - (foto 2)
Hi haurà judici: no hi ha conformitat pels anys de presó per a la dona que va atropellar a 6 ciclistes i va matar a 3 a Oliva - (foto 3)
Hi haurà judici: no hi ha conformitat pels anys de presó per a la dona que va atropellar a 6 ciclistes i va matar a 3 a Oliva - (foto 4)

En 2017, una conductora de 28 anys en aquells dies, va atropellar amb el seu cotxe a un grup de sis ciclistes en la nacional 332 d'Oliva.

En l'accident van morir tres ciclistes i van resultar greument ferits altres dos, quedant el tercer quasi miraculosament il·lés.

Després del succés, la dona que conduïa el cotxe, va donar positiu tant en les proves d'alcoholèmia com de drogues.

Davant la gravetat dels fets, la jove va entrar a la presó per un homicidi imprudent en posar fi a la vida de tres persones i ferir greument a altres dues en la carretera.

Després de passar un any entre reixes, l'acusada va pagar una fiança de 7.000 euros i va poder recuperar la llibertat provisional, encara que imputada i amb càrrecs.

Aquest mateix matí s'ha celebrat en els jutjats de Gandia l'acte de conformitat entre totes dues parts. Una vegada acabat, els advocats que representen els interessos de les tres persones mortes en l'accident han explicat que no s'ha arribat a un acord.

Totes dues parts han trobat discrepàncies quant a la petició d'anys de presó per a l'acusada.

Els lletrats de l'acusació, Óscar Antón i Vicente Olmos, afirmen que han demanat la màxima pena, 4 anys de presó, mentre que la defensa de la conductora ha sol·licitat una rebaixa de la duració de la pena de presó.

En aquesta part han residit les diferències entre totes dues parts, ja que els advocats dels ciclistes confirmen que aniran fins al final en el procés i que la pena de presó sol·licitada per a la xica és la màxima possible.

Per tant, s'haurà de celebrar un judici que ja té data, serà el pròxim 24 de maig.

Cal destacar que, després de passar un any privada de llibertat i entre reixes, la conductora acusada d'homicidi imprudent per posar fi a la vida de tres ciclistes va eixir de la presó en 2018 i es troba en llibertat amb càrrecs des de llavors. El seu advocat afirma que es troba rehabilitada i inserida en la societat, per la qual cosa ha demanat en l'acte de conformitat de hui que els anys de presó es rebaixen.

Pujar