28 de novembre de 2020 28/11/20

Habiliten una web per a consultar l'evolució diària del *coronavirus en la Comunitat

Habiliten una web per a consultar l'evolució diària del *coronavirus en la Comunitat - (foto 1)

  La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ofereix un nou espai en el portal web sanitari de *coronavirus on es podrà consultar l'evolució diària de casos, defuncions i altes, així com el nombre total de positius i de morts per departaments de salut.

  Aquesta eina s'ha desenvolupat amb la col·laboració de l'Institut de Cartografia Valencià i conté una sèrie de dades que s'actualitzaran de manera diària.

  D'una banda, es podran consultar les dades de l'últim dia (casos positius, persones recuperades i morts). Per un altre, dues gràfiques. La primera mostrarà l'evolució, dia a dia, de positius, defuncions i altes, i la segona inclourà també hospitalitzats i ingressats en UCI, mostrant així l'evolució de la corba d'aquesta pandèmia en la Comunitat Valenciana.

  Els usuaris comptaran també amb una secció que mostra informació per departaments de salut. Es tracta, d'una banda, d'un mapa interactiu en el qual es podran seleccionar els diferents departaments de salut per a saber quants casos positius s'han confirmat en cadascun d'ells i el número de morts. Per una altra, d'una taula que ordena els departaments per nombre de positius. A més del número total i les defuncions que s'han produït, es mostra la taxa de positius cada 100.000 habitants.

  Finalment, hi ha un registre del total de casos positius en la Comunitat Valenciana, les persones mortes, les persones donades d'alta i les que es troben hospitalitzades i en UCI.

  Pujar