Castellano

Gufresco incorpora el repartiment a domicili

Gufresco incorpora el repartiment a domicili
  • L'empresa de distribució integral de cítrics, derivats i IV Gamma reparteix les comandes a València, Burriana, Vila-real, Castelló, Alqueries, Nules

Gufresco, l'empresa de distribució integral de cítrics, derivats i IV Gamma i amb un ampli arrelament a la província de Castelló ha decidit incorporar el repartiment a domicili. La companyia de Gustavo Ferrada ofereix així un servei de repartiment per a diverses localitats de Castelló i també per a València, i evita així que els clients hagen d'eixir de casa en aquest període de confinament per l'estat d'alarma.

El repartiment es realitzarà els dimarts a València i els dijous a Burriana, Vila-real, Castelló, Alqueries i Nules. En aquestes localitats de Castelló l'enviament serà gratuït mentre que per a València capital el repartiment tindrà un cost de tres euros.

Es poden realitzar les comandes a través de wwww.gustavoferrada.es/minishop o bé per telèfon i whatsapp en el telèfon 629 197 291. El repartiment inclou una caixa de fruita i verdura per 20 euros i inclou diferents tipus de pomes, peres, kiwis, bananes, ensalada, creïlla, diversos tipus de pimentons, cebes, carabassetes, carlotes, tomaques i albergínies.

En cas de fi d'existències d'algun producte se substituirà per un similar. Es pot afegir altres productes a la cistella com a sucs, pinya, coco, taronges, hummus o xips, entre altres.

La citrícola de Burriana ha anat ampliant mercat encara que està especialitzada en la distribució de la Taronja, tots els cítrics, fruites i hortalisses. Amb aquesta nova opció de repartiment a domicili ofereix una alternativa en ple estat d'alarma per a oferir productes frescos i de gran qualitat als clients.

Pujar