1 d’octubre de 2020 1/10/20

Les grans superfícies preveuen 'rècord' el primer dia de rebaixes

Les grans superfícies preveuen 'rècord' el primer dia de rebaixes  - (foto 1)
  • En coincidir la campanya amb festiu, diumenge que ve 7 de gener

L'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged) a la Comunitat preveu que el primer dia de rebaixes "batrà tots els rècords" en coincidir amb una obertura de festiu. Joaquín Cerveró, portaveu de ANGED a la Comunitat Valenciana, ha volgut subratllar que a pesar que el període de rebaixes com tal ha evolucionat, "la fortalesa de les denominades rebaixes de gener fa que totes les grans superfícies facen un esforç per presentar ofertes molt potents als consumidors".

Després del "bon acolliment" de les obertures de festius en les campanyes de Black Friday, Nadal i Reis, les grans superfícies "seguiran amb la seua política d'adaptació dels preus a les necessitats dels consumidors" en el primer dia de les tradicionals rebaixes de gener. Enguany, afig Cerveró, "clients i comerciants comptem amb l'avantatge addicional que el primer dia de promoció serà el diumenge 7 de gener, endemà a la festivitat dels Reis Mags. Esperem comptar amb un 7% més de visites que el primer dia de rebaixes de l'any anterior".

Cerveró ha ressaltat que, com sol ser habitual, els primers dies de la campanya porten grans descomptes del 30%, 50% i fins al 70% en roba d'hivern, abrics, calçat, infantil i roba interior. En un altre tipus de productes, com a electrònica, llar o entreteniment també hi ha interessants descomptes, d'entre el 20% i el 30% de mitjana, però que en algunes tendes superen el 50%.

Pujar