29 de novembre de 2020 29/11/20

El Govern limita la llibertat de circulació en tota Espanya

El Govern limita la llibertat de circulació en tota Espanya - (foto 1)
  • Es permeten els desplaçaments per a compres de primera necessitat, anar a treballar i acudir al metge

El Govern d'Espanya ha fet oficial la declaració de l'estat d'alarma en tota Espanya durant els pròxims 15 dies amb l'objectiu de contindre la propagació del coronavirus. Aquest dissabte hem conegut els detalls del Reial decret pel qual es regula aquesta situació.

Segons detalla el decret durant l'estat d'alarma es limita la llibertat de circulació en tota Espanya, contemplant algunes excepcions com per exemple els desplaçaments per a acudir a realitzar compres de primera necessitat, acudir als centres sanitaris o als llocs de treball.

A més, es permeten els desplaçaments per a garantir la cura de persones vulnerables, anar als bancs o a les gasolineres. També queda suspesa l'activitat educativa presencial en tots els centres i etapes, cicles, graus, cursos i nivells d'ensenyament.

Igualment, es permetrà la circulació dels vehicles per les vies d'ús públic per a realitzar qualsevol de les activitats detallades anteriorment. Això si, sempre tenint en compte i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Aquestes mesures entraran vigor dilluns que ve 16 de març a partir de les huit del matí.

Pujar