elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Productors de Godella participen en el mercat “De l’horta a la plaça”

Productors de Godella participen en el mercat “De l’horta a la plaça”
  MÉS FOTOS
  Productors de Godella participen en el mercat “De l’horta a la plaça” - (foto 2)
  Productors de Godella participen en el mercat “De l’horta a la plaça” - (foto 3)
  Productors de Godella participen en el mercat “De l’horta a la plaça” - (foto 4)

  Els productors de Godella van participar el passat cap de setmana en la iniciativa de l'Ajuntament de València “De l'horta a la plaça”, un mercat de productes de proximitat.

  “De l'horta a la plaça” pretén acostar l'horta a les ciutats i estrényer la relació entre els productors i els consumidors, respectant l'entorn de l'Horta i el medi ambient. A més, d'aquesta forma, el client pot conéixer el procés d'elaboració de cada producte i saber qui està darrere.

  Els productors de la localitat de l'Horta Nord com Fernandez Pons, Camí de l’horta o LaDinamo van oferir als assistents productes elaborats en l'horta com a fruita i verdura ecològiques, productes típics valencians, pa, mel, melmelada o vi, i van conscienciar de la importància de l'agricultura i medi ambient.

  L'esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles i el Consell Agrari Municipal de València, va convertir el centre de València en un punt de trobada directa entre productors, associacions i consumidors, on es van realitzar, a més, actuacions musicals, degustacions i activitats per a tots els assistents.

  Pujar